ELŐTTE-UTÁNA EREDMÉNYEK

Több száz sikeres vendégünk közül néhány, közösen elért eredmeny.

További munkáink,eredményeink az instagram oldalunkon megtekintheőek!

“Szia, Nem bírtam ki, hogy ne jelentkezzek be! Szóval -4,5 kg-nál járok 3 hét után! Rendeltem egy számmal kisebb gym ruhákat és egy nyári ruhát, gondolva nyárra majd belefogyok, kivettem a dobozból, kb akkora volt, mint a mostani ruháim fele. Anyukám persze erőltette, hogy vegyem már azért fel és TÖKÉLETESEN ÁLLT! Annyira boldog vagyok!”

“15. napja csinálom az étrendet és az edzésterved, sokkal jobb a közérzetem és energikus vagyok, mindenképpen folytatom, mert a célom még messze van, de napról napra látom a pozitív változást, amit nagyon köszönök neked.”

“..követem az étrendet, amit írtál, de máris lement rólam 4 kiló! Fantasztikus és nagyon könnyen tartható, szinte csoda. Már nyár eleje óta nem voltam 80 kg alatt és most sikerült 5 nap alatt. Nagyon boldog vagyok az eredménnyel, amit neked köszönhetek és izgatottan várom a további eredményt!”

“Hétfőn kezdtem el a diétát, de már most imádom, sokkal jobb a közérzetem, megszűnt a puffadásom és sokkal energikusabb is vagyok.”

“Nyugi nem fogok hetente bejelentkezni, de annyira boldog vagyok, hogy nem tudom magamban tartani! 65 kiló vagyok 71-ről! Úgy, hogy volt nem tudtam rendesen tartani a diétát, na de azóta teljes gőzerővel megy tovább és így állok.”

error: Content is protected !!